Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
DiARi KECiL HiDAYAH MOHKTAR

Saturday, November 10, 2012

sekali lagi ..





sekali lagi . aku betul2 kecewa dgn dia . aku kecewa sgt .
aku pergi shah alam semalam . aku pergi dgn budak2 rumah sb kitorang boring tahap apa entah .
lepas dah berjalan jalan tu . 
aku terfikir nak pergi ipoh . 
ya allah rindu nya aku dekat dia . si amirin yg bawak kitorang tu pun on je kalau nak g ipoh tu .
aku pun bertanya kat kekasih hati aku .

kerja tak harini . nak datang ipoh ni . boleh ?

lepas bincang2 . dia cakap dia kerja . aku jadi malas nak suruh dia ambil cuti . bila dia cakap die kerja .
walaupun jauh disudut hati aku . aku harap sgt dia boleh ambil cuti .

SEBAB AKU NAK DATANG SANA JUMPA DIA !!!

tp hampeh . die just cakap nak ambil half day je . kalau cuti haritu tak boleh ke ? aku nak jumpa , aku rindu .
:(
aku merajuk la , aku cancelkan je semua plan nak pergi ipoh .
semua impian aku nak jumpa dia lepaskan rindu aku , musnah mcm kace jatuh kat batu T_T

aku merajuk sangat2!!! 
aku konpius sebenarnya . kenapa dia susah sgt nak jumpa aku ? kenapa ?
aku kan gf die .
:(
oh ye , aku girlfriend je bukan sesape pun:(

kenapa taknak jumpa ayg ?
kenapa bg alasan kerja lah , busy la :(


sedih sangat . sangat2 . sampaikan sb terlalu sedih , aku tak de selera langsung nak makan .
tp aku telankan jugak semua makanan tu sb aku lapa .

aku update status kt BBM , aku cakap .

BAWAK HATI JAUH JAUH .

dia bbm aku , dia tanya .

ayg merajuk dgn b ke ?

tp aku xjawab , aku cakap aku nak mandi nak keluar tgk wayang . padahal aku tak kua pun .
aku bbm die balik . die tak reply pun :(
aku call . die cakap die kat lua , kua makan dgn kwn2 dia . 
aku letak . sb aku rasa nak menangis masa tu . 
lepas tu aku call lagi . dia kata nt dia bbm sb die tgh kire duit nak bayar kat kaunter .
aku letak lg . 
sb aku mmg nk menangis sgt dah masa tu . aku tunggu dia bbm aku . 
tp takde pun :(
aku call lagi . dia kata nak pergi karoke dgn kwn2 dia . lagi sekali aku rasa nak menangis .
tau tak kenapa aku nak menangis ?

sb td aku kata nak dtg ipoh , dia kata dia kerja . 
boleh halfday je . 
malam ni die kua ngan kawan2 die , enjoy2 , suke2 , aku pulak nangis sb rindu die kat sini.
aku menangis lagi . lagi lagi dan lagi .
aku rindu dia sgt .
aku menagis sb aku rasa tak diperlukan , keluar pun tak bg tau aku , bg tau la . bukan aku nak ikut pun .
bila tak bg tau ni lg buat aku kecik hati .
aku rindu . 
aku call dia . dia terus tak angkat dah kali ni .
aku sgt2 tak dapat tahan airmata aku kali ni .

sayang , i miss u so much . 
tau tak ?

thank you for not asking , i am okay . 
a little bit feeling unwanted , not important and didn't give any effect on your life .

i'm okay . 
i love u . 

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.