Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
DiARi KECiL HiDAYAH MOHKTAR

Saturday, October 27, 2012

dream a little dream



ni takde kaitan dgn sebarang filem or what so ever pon k . hahaha 
me , a little girl with a big dream . haha . werkk .

dari dulu kan , aku ade satu angan2 . hikhik . berangan je lah . hahaha . 
berangan yg akan ada seseorang nyanyikan lagu sambil main gitar utk aku .
hahah .
problem ?
bia ah . ni angan angan aku la . jangan sibuk . :p haha


muka takdak lah . sb tak tau siapa yg nak nyanyikan tuh . hahaha .
hahah . wuish angan2 kemain oi . :D
lagi sweet like hell kalau siap bg bunga kat aku . hahahahaha .

hey , will do that for me ? eh ? lol .


ha mcm ni konon2 bunge ni orang yg nyanyi tu la bg .
hahahah .
konon konon nye la . 
hahahahaha . goma lak den golak ha :p
hahaha .
okay this is fake , sb make up masa ni . haha . shhh ! jgn komen ! haha . 

this is real . haha . jap . lupa lah letak pic tu dalam folder mana . haha . sat na .
aih tak jumpa la . pic lain je ah , grrr .
ish . bengang lak nk upload pin tak boleh boleh . warggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh.



eh dah boleh . hihihi . lainkan ? haha .
so what ?
:p
dah2 berbalik kepada impian aku td . hahaha .
bila lah semua tu nak jadi kenyataankan . hikhik .
haha .
mesti masa baca ni rasa nak back hand je aku ni kan ? macam2 hal . haha . suke hati aku la blog aku kan .
jari jemari ni yg menaip ikut kata hati . hikhik .


peace yo :p
k lah . malas dah rasa nk menaip . 
kboiii :D


0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.